Tel: +31 314645401 | contact@extensanorway.com Vennligst send e-post på engelsk

                 

  Bestillingsinformasjon

Vi sender til Norge

Gratis levering til Norge.

Toll- og importavgifter

Prisene som er vist på hjemmesiden vår er ekskludert 21% nederlandsk merverdiavgift. Kunden er selv ansvarlig for å betale mva i Norge (importavgifter er 0%). Det er kundens ansvar å informere sitt toll- eller skattekontor for å få informasjon om de eksakte kostnadene, før bestillingen legges inn på vår nettside.

Hvordan bestille?

Bestill og betal online eller kontakt oss og motta et tilpasset tilbud på e-post.

Betalingsmetoder

PayPal behandler våre betalinger. Du trenger ikke å opprette en PayPal konto for å betale med kredittkort. Når du har skrevet inn adressen din vil du bli viderekoblet til PayPal. Der kan du betale med kreditt- eller debetkort (uten PayPal konto). Du kan også velge å betale med PayPal kontoen din. Vi tar aldri kredittkortbetaling over telefon eller e-post.

Hvordan betale med bankoverføring?

Etter du har lagt inn all bestillingsinformasjon og leveringsadresse kan du velge ”Betaling med bankoverføring”. Vi blir varslet om bestillingen din. Vennligst send oss en e-post når du har gjennomført betalingen så vi kan holde øye med den. Når vi mottar betalingen din, begynner vi på malingarbeidet. Nedenfor er våre bankkonto detaljer:

Navn på bankkonto: WiPo Tuindeco & Techniek V.O.F
IBAN: NL54RABO 0370029542
SWIFT/BIC: RABONL2U
Referanse: Bruk ordrenummeret ditt som referanse.

Leveringstid Norge.

Fra tidspunktet du legger inn en bestilling, vil du motta ordren i mellom 14 og 21 dager. Eksakte leveringsdatoer er ikke tilgjengelig ved internasjonale forsendelser. Ditt lokale bud selskap vil prøve å levere to ganger, etter det vil de legge igjen et kort med informasjon om hvor pakken kan hentes.

10 års garanti

Vi tilbyr 10 års garanti på produksjonsfeil på våre lyktestolper og lyktehoder (noen selskaper tilbyr ikke garanti på lyktehoder).

Fleksibel returrett

Vi står for alt vi selger. Hvis du ikke er tilfreds med kjøpet ditt, kan du returnere det innen 14 dager, for erstatningsprodukt eller tilbakebetaling.

Spørsmål eller generelle henvendelser?

Kontakt oss på: contact@extensanorway.com
Vi svarer på alle henvendelser innen 12 timer, også på kveldstid og I helgene!
Or call us during working hours: +31 314 645401 (quotations are only given by email).

Vår butikk i Holland: