Tel: +31 314645401 | contact@extensanorway.com Vennligst send e-post på engelsk

                 

  Installasjonstips

Vi anbefaler at en kvalifisert elektriker installerer lyktestolpene våre med mindre du er i stand til å gjøre det selv. Vi kan ikke ta noe ansvar for feil ved installasjon. Nedenfor er noen installasjonstips.

Betongstøping

Den støpte betongblokken skal være minimum 40 x 40 x 40 cm. Og avhengig av bakketypen kan dette være mer hvis grunnlaget er mykt. Vi tilbyr ikke maler da hullene ikke er på nøyaktig samme sted for hvert produkt. Den beste metoden er å støpe betongblokken, markere hullene og drille hull inn i betongblokken og feste basen på lyktestolpen med 3 forankringsbolter. De fleste forankringshullene er 12mm, så du kan bruke 10mm forankringsbolter. Minimumslengden på forankringsboltene burde være minst 8 eller 10 cm.

Montering av lyktene

Her er to manualer med instruksjoner for montering av lykten:

4-kantet lykt manual
6-kantet lykt manual

Innstallering av glasset

Sett in glasset etter du har montert ferdig lykten. Se denne videoen for å se hvordan glasset settes inn: video linkUnngå rasling av glasset

Du kan plassere en dråpe silikongelé på den øvre delen av glasset mot taket i lykten for å unngå rasling. Du burde ikke forsegle glasset fullstendig da dette kan forårsake fuktproblemer. En dråpe silikongelé er nok for å unngå rasling.

Jording

Du kan drille et hull I basen av stolpen, sette på en M5 skrue og feste jordingsledningen på den.

Hvordan få ledningen gjennom armen på veggbraketter?

Bruk en støvsuger og sug et tynt tau (drage tau) gjennom hullene i veggbraketten. Ståltråd vil vanligvis ikke fungere da våre produkter er håndlagde og innsideoverflaten i tunnelen er ikke glatt.

Montering

Vi utstyrer med en standard E27 skru-sokkel. Du kan bruke opp til 60 watt I den. Du kan også bytte ut vår E27 sokkel med en lokal «klikk»-sokkel. Hvis du ønsker å bruke en lyspære som tåler mer enn 60 watt, så burde du kjøpe en lokal porselensokkel.

Koblingsboks

Basen på lyktestolpene våre er hul så du kan installere en koblingsboks inni basen.